Fika 
Bosse ,Malin o jag for på Birsta city idag,vi skulle inte handla ngt speciellt,bara strosa omkring.Det slutade med att vi tog en fika,jag testade en chai-latte,mkt gott,kan varmt rekommederas.

Master tycker det är härligt med nysnö


Chippen fördiskar


Major-Marley "Chippen" 5 mån


Master i spårartagMaster är nog den i kullen som först har fått smaka på snö tror jag,men det tycks inte bekymra honom värst mycket iaf.Tänk imorgon blir fyller valparna 5 mån.....jag är så stolt över min första valpkull,alla mår bra o har framför allt hamnat hos jättebra människor som tar hand om dom på bästa sätt.

Smacken

Idag tog jag o min jobbarkompis Mariana med oss hundarna o for ut till Smacken,det är en populär badstrand på sommaren med bla nakenbad men idag hittade vi inga som badade,tyvärr ha ha.Det båste ganska rejält som ni ser på bilderna men vi hade det mysigt ändå,vi hade med oss kaffe o bullar o fikade gott.Tänk vad kaffe smakar godare ute.Hundarna trivdes oxå bra med den långa promenaden,Chippen slocknade o sov gott i bilen hem.

MindmasterJag har fått en bild från Mindmaster "Master" i Kiruna .Han bor numera i Kiruna hos Eva o hennes man.Han är kullbror med Chippen.Det är så roligt att få kort så Eva ;skicka mera bilder!!!!!!!!!!

RSS 2.0