Vecka 2

Det gick inte som jag hade planerat ang att ta kort på alla valparna idag men jag har inte gett upp hoppet.Kameran är som sagt är inte den bästa eller så är det jag som är felande, ha ha.
Jag har i alla fall vägt alla och kurvorna går stadigt uppåt;
Mysterious Maci 422 gr
Magic Marwin     354 gr
Major Marley   396 gr
Mind Master  362 gr
Det är så roligt att se hur alla har börjat att få ögon att dom mår bra framför allt ,det är verkligen en spännande resa vi gör både valparna Sanna o jag.


Små små springor

Nu kan man börja urskilja små små ögon på den svarta hanen,dom börjar lyfta lite på sina små huvuden o försöker gå(fast det liknar mer hasar)sig fram.Sanna är en exemplarisk mamma till dom små,tvättar o slickar om vart annat o när mina hanar kommer  nära valphagen så är Sanna där o ser till att dom INTE kommer FÖR nära hennes barn.
Jag skulle idag försöka att knäppa kort på valparna så att ni vet vilka dom är men jag o dom små har inte riktigt samma uppfattning om vad det innebär samt att jag inte har världens bästa kamera,men jag lovar att göra ett nytt försök.
På måndag är det ny vägdag,kanske jag har fått till ngr fina kort tills dess.

Äter o soverI vecka

Idag är valparna 1 v gamla,dags att vägas.Tänk va tiden går fort när man har roligt.Malin,min dotter,har namngett alla 4 valparna o dom heter i den följd dom kom:
1 Mysterious Maci 191 gr nu 318 gr (tik)
2:Magic Marwin 184 gr nu 262 gr (hane)
3:Major Marley 193 gr nu 277 gr (hane)
4:Mind Master 181 gr nu 268 gr(hane)


Ryggläge
Ha ha , Sanna har hittat en ny ställning att låta valparna dia ,på rygg.

Man måste hålla värmen med varandra
Äter o mår gott


Stolt fader


Liten valp o tass
Bilder på dom små


Nu är det klart!!!!!!

Sanna fick 4 valpar,1 tik o 3 hanar .Alla mår bra,även jag kan jag meddela,det var var verkligen en upplevelse att få vara med om,nervöst och samtidigt helt otroligt,det känns som jag har varit med om värsta träningspasset.Tack till Ingela som var med mig hela tiden och talade lungnande,du är bara bäst!!!!!!!!!Jag uppdaterar med bilder imorgon,nu ska jag bara mysa!!!!!!!!!!!!

Valparna är på G

NU ni har vattnet gått och Sanna har börjat få krystvärkar. Nu är det inte långt kvar innan (förhoppningsvis) de är här!

Sanna spanarSanna bara ÄLSKAR att sitta o ligga hos Bosse,jag är bara tvåa men när det vankas mat då duger man!!!!!!

Sanna kollar läget.....Sanna kollar läget i valplådan,hon verkar tycka att det är ok.Denna taxtik är verkligen en cool dam,jag blir bara mer o mer imponerad av henne och hon kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta.Tack Ingela för att jag fick förmånen att uppleva detta med dig o Sanna.

Dante


Sanna myser


Sanna ca 1 vecka kvarÄntligen så har Sanna kommit,nu börjar det bli verklighet,snart kommer det valpar!!!!!!!


Sanna 2 veckor kvar

Foto;Ingela Björkman

RSS 2.0