Kung Karls Hunky Dory "Asta"




Foto:Ingela björkman
Här är ngr nya bilder på Asta,visst är hon söt?!


Igen


Foto:Ingela Björkman
Jag bara måste sätta in bilden igen på Sanna o Dante,dom är ju så söta!!!!!!!!!!!!

Vilken helg!

Viken helg jag o Dante har haft,i lördags var vi på taxutställning i Borlänge.Vi åkte tillsammans med Ingela .som hade med sig Juli-Privè Carmen Electra,Sofie tog med sig Stig- Privè Chippendale o Mia hade Billson- Y Stammens Attityd o Anton,sin lilla valp som hon har på foder,och så jag o Dante-Chaotic.Vi hade hyrt en liten mysig stuga på en camping alldeles intill utställningen.
Först ut var Anton(långh normal) hp med bra kritik och slutade som 2;a bh i valpklass.Juli o Stig(båda kanintaxar) var på tur sen,Juli .fick en 1;a med mkt bra kritik o Stig slog till med ett cert och blev även BIM.Grattis "Stickan".
Sen skulle Jag o Dante (lånh dv)springa vänstervarv,fick ett ck och slutade som 3;e bh.Jag är mkt nöjd med det resultat eftersom det var ett tag sen som jag ställde honom.Sist ut var Billson(långh normal) och fick oxå ett ck ,slutade som 4;e bh i konkurrensen.
Bilresan hem gick jättebra,med tanke på att vi hade 2 valpar med oss i bilarna,Asta var med på ett hörn hon oxå,hon var så duktig hela helgen,jag längtar verkligen tills vi får ställa ut henne.

På söndagen hände det som var mest spännande,jag tog med mig Dante o for hem till Ingela,där Sanna väntade otåligt,hon löpte nämligen.Så nu har vi parat Sanna o Dante o i mitten av maj väntas det små valpar.
Bilder från utställningen o på kärleksparet kommer nedan.


Fotograf Mia Lindholm

Kärleksparet SVCH SU(v)CH NU(v)CH FINU(v)CH NORDU(v)CH Bussahagens Roseanne Barr
INTU(V)CH SEU(v)CH NOUCH Chaotic


Fotograf Ingela Björkman

Visst är dom fina!!!!!!!

Toppen på isberget är att jag ska låna Sanna av Ingela och valparna ska vara hos mig,det ska bli så roligt men oxå ett väldans ansvar men jag litar på att jag har fina vänner som ska hjälpa mig.


Oh vilken känsla

Idag skiner solen och det droppar faktiskt från taken,kan våren vara på väg? Isf skulle det vara välkommet med lite värme,det har vi här uppe i norrland inte varit bortskämda med.Det är längesen som det har varit så kallt o så mkt snö  som denna vinter och det är så otroligt mysigt när snön börjar smälta.
Hundarna o familjen i övrigt mår bra,vi tar våra promenader som vanligt varje dag,just nu har Dante det lite jobbigt,det måste vara en tik i området som hög löper och då blir min lilla älskling förvandlad till ett monster,han piper ,vill inte äta,sitter vid dörren och vill bara gå ut o när vi är ute så kan han inte koncentrera sig att göra ifrån sig det han ska göra utan sätter nosen i backen o luktar samt även slickar.(Ibland kan jag ärligt säga att han är till salu men vill ha ett monster?)
Asta växer o blir bara sötare o sötare,vad kul det är !!! Hon trivs så bra hemma hos Ingela o hennes taxar, en spännande framtid väntar för henne och för oss när det gäller henne.
Utställningssäsongen börjar att ta sig och tävlingarna kommer mer o mer,hur kul som helst.Jag längtar till alla våra resor som vi ska göra i år och som bonus har jag ett eget litet projekt i år, mer om det senare.

RSS 2.0