6 veckor

Det hör till saken att numera är det ganska svårt att få valparna att sitta stilla när dom ska vägas,men jag gör mitt bästa iaf
Maci  1220 gr
Magic  1010 gr
Marley 1170 gr
Master  1108 gr
Alla mår bra.

Asta


Fotograf Ingela Björkman
Asta, Kung Karls Hunky Dory,som jag del äger tillsammans med Ingela (kennel Privé) och Mia (kennel Yam-Yam´s) har varit på nya äventyr med Ingela i helgen.Dom har varit i Jönköping på Triple Dog show Int och Asta skötte sig alldeles utmärkt,båda dagarna blev hon Bir-valp med jättebra kritik.En lovande tös.....

5 veckor

Det är alltid spännande när vi tar fram vågen,hur mkt har dom gått upp denna gång?Resultaterna kommer här:
Maci  998 gr
Magic  807 gr
Marley  950 gr
Master 870 gr
Alla mår jätte bra och äter o leker ,äter o leker osv......
Idag har dom faktiskt oxå fått varit ute på gräsmattan en sväng,det var lite läskigt i början men efter en stund var dom på upptäcksfärd i det gröna.Här kommer ngr bilder:


Malin o MaciMagic-MarwinBosse o Dante


4 1/2 vecka

Det är väl tur att man har fina kompisar,Mia har lämnat sin kamera hos mig ngr dagar så att jag kan knäppa lite kort på alla valparna .På dessa kort är dom som sagt 41/2 vecka o växer så det knakar.

Mysteriousmaci (tik) till saluMajor-Marley (hane) till saluMagic-Marwin (ej till salu)

Mindmaster (såld)


4 veckor

Idag är det vägdag,tänk att valparna är 4 veckor!!!!! Jag kommer ihåg när Ingela o jag pratade om att para Dante o Sanna,det måste ha varit i februari,och nu är dom 1 månad.Man börjar att se lite personligheter ,Maci är en liten mystjej,är väldigt nöjd med det mesta(hon är den valp som oxå väger mest)Marley o Master är 2 pojkar som busar mest ,oftast med varandra o lilla Marwin sitter under korkeken o tittar på dom andra,nä jag bara skojade,han busar han oxå.
Jag har börjat att ge dom mat x 3/ dag nu,det märks att dom ökar mer i vikt samtidigt som jag tycker att dom är nöjdare med livet.
Maci  752 gr
Marwin  608 gr
Marley   712 gr
Master  654 gr

Mat

Valparna har idag för första gången fått smaka på "riktig" mat och det gick hur bra som helst.Alla 4 slickade  för glatta livet o sen somnade dom i en hög.(gulligt)

3 veckorMysteriousmaci    530 grMagicmarwin 450 grMajormarley 531 gr
Mindmaster 472 gr

Mamma SannaSanna är en jätte duktig mamma,hon sköter verkligen om sina små bebisar på ett utmärkt sätt,sen gör ju inte saken sämre att hon är en mycket trevlig liten tik att ha att göra med.Favoriten i våran familj är dock ,för hennes del,Bosse,hon följer honom överallt när han är hemma.

Alla tillsammansMin käre vän Ingela är en klippa,tog med sig sin kamera o hjälpte mig att knäppa lite nya kort på dom små.Här ligger dom samlade i en hög o man ser att ögonen kommer allt mer o mer.Dom börjar även att försöka kravla sig fram på sina ben så snart har man fullt upp.Från vänster till höger:Mysteriousmaci,Majormarley,Magicmarwin o Mindmaster.

Äntligen!!!

Här ligger alla valparna ien liten hög,sover o må gott.På den nedersta bilden solar Sanna med Felix o sin fästman Dante(han ligger längst in mot skåpet)

RSS 2.0