Vilken sötnos!!


 
Asta blir bara sötare o sötare !!!!!!!!!!!!!! Fotograf Ingela Björkman

ASTA

  
Kung Karls Hunky Dory "Asta"

Fotograf Ingela Björkman


SE U(V)CH NO UCH INT U(V)CH Chaotic
Inte den bästa bilden idag men den får duga så länge.

Dante o Asta

Dante fick en match med Asta sist hon var o hälsade på.Hon vågade verkligen utmana han med "tossen".

Jag är kär........

Jag är kär .........i min DATOR.Äntligen har jag fått igen min "låda"  så nu ska jag så småningom lägga ut ngr nya bilder på alla vovvarna.

Dator

För er som undrar har jag fortfarande ingen dator ännu,eller det är inte riktigt sant,vi har en gammal stationär sak som står i min dotters rum (den har ngr år på nacken samt att den inte alltid är tillförlitlig) som det går att surfa på.Hoppas att "min" dator är klar snart.

Asta igenNi kanske undrar varför jag sätter in bilder på Asta? Jo det är så att Ingela (kennel Privè) Mia (kennel Yam-Yam`s) och jag samäger denna lilla prinsessa.Hon tillbringar sina dagar hemma hos Ingela o hennes 2 andra taxflickor men både Mia o jag får låna henne ibland.Asta kommer från Kung Karls kennel ,uppfödare är Sanna Anderberg.Jag tycker att det ska bli sååå spännande att få följa denna tös,eftersom jag aldrig har haft en tik och har haft en längtan en längre tid att skaffa en tax av det andra könet, men jag har som sagt 3 hanar hemma ,så det har kännts som en ren omöjlighet att förverkliga den iden.Fotograf Ingela Björkman

Kung Karls Hunky Dory "Asta" 


RSS 2.0