Malin o Adam


Hemma igen

Bosse o jag o alla hundarna är hemma igen efter en trevlig o lagom tripp till Arns rike,dvs Skara.Vi hann faktiskt också besöka Gekås i Ullared,sova en natt hos Bosses syster i Ulricehamn,besöka travbanan Axevalla men framför allt sova på ett jättemysigt B&B som låg mittemellan Skara o Skövde.
Själva huset liknade en gammal herrgård med en massa höns som sprang fritt på tomten,det fanns även katter så hundarna levde i himmelriket,dom hade fullt upp,ägarna kallade speciellt en höna för "glädjeflickan" eftersom hon aldrig gick in i hönshuset när de andra gick in för att sova,hon sprang runt på tomten själv(hon letade nog efter tuppen).Hur som helst är det borta bra men hemma bäst var det ngn klok människa som sa,nu väntar jobb o tvätt med andra ord "det är som vanligt igen".

Vi väntar på husse.....Felix o Adam väntar o väntar på husse

Ljugarbänken?????Undrar vad dom här har så roligt åt?

Svalkande bad

Årets första dopp

På väg

Nu är vi på semester...Dante o Felix ligger lagomt avslappnade i buren,iaf Dante,detsamma måste jag säga om Adam o Bosse som har intagit samma sköna ställning på hotellrummet.

Spårdax


Jag o Mia (Yam-Yam´s kennel) tog med oss min Felix o hennes Maja för att träna lite spår igår.Maja var otroligt duktig,hon spårade som en liten iller och brydde sig inte alls om att jag gick bakom matte,hon hittade klövern galant även om hennes  matte verkade lite fövirrad(!!!!)
Så var det Felix´s tur,han nosade upp spåret på en gång,liknade en iller han osså,men tappade lite intresse på slutet så jag fick styra han rätt så att han kunde hitta klövern.

Lite mer träning  så kommer det nog att gå bra så småningom.


Still going strongDetta är Dante´s o Felix´s pappa DKU(vg)CH INT o NORDU(v)CH SVCH SV-99 SV-00 Bussahagens Leonardo-Di-Caprio även kallad "Lelle".Visst är han stilig!!!!!!

Dante


Två trötta taxar
Ännu en skräll...........Det är inte sant!!!  Detta är ett ögonblick som jag bara måste föreviga på bild,Bosse har idag köpt ett par foppa tofflor,storlek 47....ha,ha jag trodde inte att de gjorde så stora storlekar.Livet är underbart ,efter alla år av trakaserier från min familj har nu ALLA foppa tofflor.


Yes.......

Idag ska vi fira i dubbel bemärkelse.....jag börjar min semester idag(hoppas att det fina vädret håller i sig i MINST 3 veckor till) sen har Bosse idag klarat sin uppkörning på lastbilskort!!! Grattis Bosse,det gjorde du bra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RSS 2.0