Taxar överallt!Vilande taxar både på fåtölj o soffkant

Länge sedan igen......


DiplomDet syns inte särskilt bra,dålig skärpa,men Dante har idag med posten fåttett diplom från Norge.

Länge sedan........Satt en natt när jag jobbade och tittade på taxbilder,bl a var jag inne på en sida som heter Vovve,när jag plötsligt såg en bild som jag har sett förut,det var Dante o Adam.Lill Dante var bara 2 månader o Adam var nog bra precis 1 år.Det var min dotter Malin som hade skickat in en bild på dom visade det sig senare när jag läste texten under bilden.Jag blev faktiskt lite nostalgisk,tänk att dom hade varit så små.I år fyller Adam 7 år o Dante blir 6,det är snart dags för en valp konstaterade jag.

25 grader!!!!!


Stackars trädGivetvis så ska alla taxar kissa o lukta på samma träd

Foppa skorDetta är ännu ett historiskt ögonblick,Malin har införskaffat sig ett par foppa-skor!! Hon har i åratal dömt ut mig för att jag älskar att gå i foppa-skor,fula,äckliga,töntiga,kärringskor är bara några ord som jag har fått höra(det finns mer)MEN hon ska som ni vet börja jobba på måndag och måste ha ett par inne/jobbar skor och då föll valet på dessa.Jag njuter av tillvaron numera.......

Min killeDante ,Malin o jag hade hade ju som jag skrev igår en dust i badrummet+en stor dust med hårfönen.Resultatet blev inte helt lyckat eftersom vi inte är så haj på att föna o kamma ,Dante var väl inte helt sammarbetsvillig heller så jag tänker inte visa ngr bilder på hur Dantes päls ser ut efter det,jag tror att jag måste ha lite hjälp med det i fortsättningen.

ICA Maxi

Idag har det hänt!!!! Malin har fått praktikplats på ica maxi som sedan skulle leda till fast jobb.Hon börjar på måndag 27/4.Det är inte kul att ha en arbetslös tonåring hemma,hon har mest dragit fötterna efter sig i snart ett år,hennes humör har dalat upp o ner och jag o Bosse har mest hållt oss undan.Vi var förresten där i helgen o handladeoch tog varorna på självscanning och på slutet skulle givetvis Bosse ha smågodis,han plockade i påsen o sen skulle jag väga alltihop.Jag blev alldeles stum,smågodis för 53 kr!!!Jag tog påsen och glömde bort att scanna den så när vi skulle betala fick vi stå vid kassan och skämmas.Ha,ha en erfarenhet rikare.Hundarna o jag ska ut på en promenad senare idag,det är väl ungefär det som kommer att hända förutom att Malin o jag har försökt att bada o föna Dante.Vi har iaf gjort ett tappert försök med att brottas med hans krulliga päls,den blev ngt bättre skam den som ger sig.

Dagen efterAdam verkar ha haft en hård natt!

Lektanten
Dante har en egen lektant hemma,nämligen Malin,så fort att hon stiger upp är han där med "tossen" som vi kallar den.Han vill att hon ska kasta den och gärna lite dragkamp om han har tur.Long face
INT(v)CH SU(v)CH NU(V)CH CHAOTICAdam


Även Adam kan ha en slapp ställning fast han försöker få plats i bädden,det lyckas han nästan med.

Solning


Dante har intagit den slappa ställningen på balkongen,härligt när solen lyser.

Hemresa


I Örebro var det paus både för hundar o människor,Tyra o Felix tyckte om att vara utanför bilen ett tag ,som synes även Bosse.När alla hade gjort det dem skulle ,bar det iväg igen ,men jag måste säga att båda hundarna  har varit jättesnälla under hela resan.Felix o jag satt på undantag dvs längst bak så vi hade lite småmysigt tillsammans.

Hip,Hip,Hurra!!!!!!!!

Grattis,Grattis Bosse på din stora dag!!!!!!!!!!! önskar alla taxarna ,Monica och Malin

TårtkalasBosse fyller egentligen  år  imorgon(läs söndag)men eftersom vi ska fara hem den dagen så firades han idag.Felix var inte sen att vilja sitta i knät  när det vankades tårtaIdag har det varit ännu en dag med sol ,16 gr ,man blir så avundsjuk på att våren år här och den verkar så långt borta hemma.

Felix har damsällskapTyra heter Felix kompis i helgen , det är Bosses syster som är hennes matte.

Vår i luften!Felix njuter av värmen,solen lyser och det är 16 gr varmt,det är så skönt.Bosse ,Felix o jag tog en tur till "byn" och köpte årets första glass.

Dantes barnbarn


Vilken påskpresent!  Dantes dotter Symi födde natten till onsdag 1 tik o 2 hanar.Alla mår bra enligt Symis matte,Det ska bli roligt att följa dessa små i livet.

Glad Påsk!!!!


Felix,Bosse o jag ska fira både Bosses 50-årsdag och påsken i Jönköping i år.Han har en syster som bor ca 8 mil från Ullared ,och har jag tur så kanske vi tar en tur dit.Dante o Adam fick stanna hemma denna gång.Här på bilden har vi stannat vid Hagsta för att ta en liten paus,dricka vatten o kaffe för att sen fara vidare,Felix tycker att det är skönt att det inte finns ngn snö för då fryser han inte om småtassarna.


DanteDante har många små ngt underliga hyss för sig,en av dem är att han hämtar skor i skohyllan och bär dem till sin bädd eller ännu bättre till sin bur och stoppar hela sitt huvud i i skon ,så kan han ligga och bara njuta .Det blir svårt ibland eftersom min sambo har skonummer 47 och det är tungt att släpa hans skor men hans skor luktar bäst

Gotland
Eftersom jag håller på att lära mig hur det går till att lägga ut bilder +text så har jag "rotat" i gamla bilder som finns i datorn,detta är en bild jag tog när vi var på Gotland förra sommaren.Fin va!!!!!

Snygg!

 

 

 


Adam

Coolaste taxen

Felix

Liten ettrig kanintaxkille

Dante

Vacker långhårig dvärgtaxpojke

skor

Dante har placerat mina skor snyggt i sin bur

Blogg istället!!!

Jag har bytt till blogg, så att jag lättare kan uppdatera den själv och ni får ha överseende med att den inte är färdig än!!!// Monica

RSS 2.0