Åland


I helgen for Mia,Mimmi,Rosa o jag till Åland för att ställa ut på deras internationella utställning.Vi hade det jättetrevligt o mysigt,mkt skratt o framför allt massor av hundsnack.Vi hade hyrt en stuga på en camping för en natt o på lördag var det dags att fixa o dona alla hundar.Dante hade på torsdagen varit på salong hos Eva Björkman,badat o fönat sig+ klippt alla klorna ,så han var så fin.På bilden är det Billson,Trassel,Maja,Dante o Pennylane som sitter så vackert på klipporna i väntan på färjan hem.Hur det gick på utställningen? Ja ..Dante fick en slät etta ,detsamma för lilla Maja(domaren tyckte att hon hade för lite päls),Billson försvarade sitt championat och fick ck,Pennylane en etta o Trassel blev Bir o Big-3.Grattis Rosa o Trassel, det var ni värda!!!! Jag vill passa på att tacka Rosa,Mimmi o Mia för en kanon trevlig resa,vi gör om det vetja!!!! 
Fotograf Mia Lindholm

Kommentarer
Postat av: Mia & gänget

Det är huvudsaken att vi har roligt på våra resor och de har vi med råge :) Bra result för hundarna är bara bonus. Jag ser redan fram emot nästa äventyr...

2009-09-30 @ 21:56:10
URL: http://www.yamyams.se
Postat av: Charlotte/Lottie

Tack för jättetrevligt sällskap på Åland alltid s kul när "norrlandsgänget" kommer.

Vi hann med färjan men inget smörgåsbord fulbokat men god ala carte istället.

Lilla Esther/Thriller är viist en liten tuffing hon bestämmer helt över sin rätt mkt större kompis, älskar alla speciellt barn.



Kram kram



Charlotte/Lottie mfl

2009-10-01 @ 05:45:06
URL: http://www.bussahagens.com
Postat av: Maria Alm

Hej och tack så mycket! Sååå glad över min lilla pojke=) Ja, man kan väl säga som så att resan hem gick ganska lättsamt;) Fast vi stannade ju till på Söndag så vi hann se en hel del vacker natur och gick härliga prommenader. Ett tips till er till nästa gång=)

2009-10-01 @ 20:02:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0